Navigation

NOVOSTI
DSC_1139
Gradonačelnik Grada Pazina sa suradnicama posjetio poludnevni boravak u Pazinu

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana Gradonačelnik Renato Krulčić je 17. prosinca 2018, već tradicionalno, sa suradnicama posjetio Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin. Poludnevni boravak od ožujka 2015. godine djeluje u Pazinu kao jedan od programa Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Istre.
U prigodno ukrašenom prostoru čije su ukrase korisnici sami izrađivali na svojim radionicama i u veselom ozračju desetak korisnika, sa voditeljicama Marijanom Vrbica i Sophie Cristine Cvitko te predsjednikom Udruge Ozrenom Catela i predsjednikom Centra za inkluziju i podršku u zajednici Markom Perkovom dočekali su Gradonačelnika i njegove suradnice.
Korisnici su Gradonačelniku ispričali kako su tijekom godine provodili vrijeme u boravku i u aktivnostima izvan njega te koji su im događaji najviše ostali u lijepom sjećanju. U ime svih korisnika su: Marino, Ana, Tena, Kristina i Tina pročitali prigodne čestitke i želje povodom nadolazećih blagdana.
Gradonačelnik je izrazio zahvalnost Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Istre koja je zaslužna za osnivanje i djelovanje Poludnevnog boravka u Pazinu kao i namjeru Grada Pazina za daljnjom financijskom podrškom i pomoći u djelovanju boravka. Također je zahvalnost upućena i Istarskim domovima zdravlja, Ispostavi Pazin u čijim prostorima Poludnevni boravak djeluje.
Međusobno si zaželivši sretan Božić i mnogo sreće, zdravlja i uspjeha u Novoj 2019. godini Gradonačelnik Grada Pazina i korisnici boravka međusobno su se prigodno darivali.

 

Ostavi komentar